Priser

Akupunktur behandling

Akupunktur Nybesök ( 30 min konsultation och 30 min akupunktur beh.) 950kr (konsultation 300kr+akupun.650kr)

Vid första besöket, gör vi en helhetsbedömning av din hälsa utifrån ett traditionellt kinesiskt medicinskt perspektiv, vi identifierar de obalanser som är bakomliggande orsaker till dina besvär. Ni får ofta råd om kosten och livsstilen som är anpassad för din konstitution och eventuella obalanser. Det ingår även en akupunkturbehandling i avgiften.

Akupunkturbehandling av skolios

60 min 750kr (konsultation +akupunkturbehandeling)

Skolios innebär att människans ryggrad är krökt åt sidan, krökningen kan vara S-formad eller C-formad. Hos vissa människor är symptomen av skolios ganska stabil men hos vissa kan det förvärras med tiden. Lätt skolios orsakar inte andra symtom, medan svår skolios kan påverka andningen. De flesta fall av skolios är inte smärtsamma.

I Vissa fall kan skolios påverka fysisk hälsa, den kan leda till ryggdeformation, axelobalans, bröstdeformitet, bäckenlutning, benlängdsskillnad, dålig hållning och andra onormala former. Den kan också orsaka envis smärta i axlar, rygg och midja. I ännu svårare fall kan symtom som nervskada, nervkompression, sensorisk störning i lemmarna, domningar i underbenen och onormala tarmrörelser uppstå.

För att hjälpa patienter med skolios att återhämta sig snabbare ordnar vi akupunkturbehandling i vår klinik. Akupunktur kan motverka dessa symptom för att avvärja allvarligaresymtom i senare skede. Ett ännu bättre resultat kan det nås genom att kombinera akupunkturbehandlingen med skolios-korrigerare.

För att undvika skolios helt är det viktigt att vi sitter rak i ryggen när vi jobbar eller studerar, det blir särskilt viktigt för barn och ungdomar eftersom ryggraden håller fortfarande på att utvecklas.

Akupunktur Återbesök 

30-60 min. 650kr

När man får behandling med akupunktur krävs det ofta en serie med behandlingar. Här kan du boka tid för återbesök hos oss. I vanliga fall tar det ca 45 min till 60 min med en akupunkturbehandling.

Konsultation Nybesök 

30min. 300kr (konsultation)

I Traditionell kinesisk medicin lägger man mycket vikt vid att behålla hälsan och förebyggandet av sjukdomar, man behöver inte vara sjuk för att besöka oss. Du kan boka in en konsultation om du vill få en helhets bedömning om ditt hälsotillstånd och få råd angående kost eller livsstil. 

Återbesök för Örtbehandling

 45-60 min 400kr(Ört Te)/per veckan

När man använder kinesiska örter så behöver man regelbundna återbesök så att man kan göra förändringar i örtblandningen så dessa kan anpassas till de förändringar som har varit under tiden när du tagit örterna. 

Onlinekonsultation 

30 min. 300kr (konsultation)

Återkoppling med onlinekonsultation efter första konsultationen eller för de som har örtbehandlingen. Detta tjänsten erbjudas nu under Coronavirus tiden till alla och kommer att erbjudas till de som vill har distansbehandling i fortsättning. Onlinekonsultation är via SMS eller på Facetime.

Te för förebyggande och behandling av coronaviruset

30min 300kr (konsultation )+ 400kr(Ört Te)/per veckan + postavgift

Under den svåra pandemin har vår klinik lanserat kinesiskt örtte för att förebygga och behandla coronavirusinfektioner. De som är intresserade kan ringa oss och få det specialgjorda örtteet levererat hem. Vårt te är tillverkat av naturliga växter som inte kommer att orsaka några biverkningar. Principen är att reglera människokroppens inre miljö så att viruset inte kan överleva och reproduceras i kroppen. För att minska spridningen av coronaviruset måste vi förbättra vår immunitet. Tvätta händerna ofta, bär mask ute och undvik trånga lokaler.

Onlinekonsultation är via SMS eller på Facetime.

Onlinekonsultation för örtbehandling 

30min 300kr (konsultation )+ 400kr(Ört Te)/per veckan + postavgift

Om du vill ha behandling med kinesiska örter, kan du boka in en konsultation för detta. Vi utför en helhets bedömning över ditt hälsotillstånd och identifierar dina obalanser, du får örter som är individuellt anpassade för dig.  

Denna tjänsten erbjuds nu under Coronavirus tiden till alla och erbjuds till de som vill ha örtbehandling mot coronaviruset, fortsättningsvis kan man skicka bild på sin tunga för vidare analys. Onlinekonsultation är via SMS eller på Facetime.