Priser

Akupunktur behandling

Akupunktur Nybesök (30 min konsultation och 30 min akupunktur beh.) 1300kr (konsultation 500kr+akupunktur 800kr). Vid första besöket, gör vi en helhetsbedömning av din hälsa utifrån ett traditionellt kinesiskt medicinskt perspektiv, vi identifierar de obalanser som är bakomliggande orsaker till dina besvär. Ni får ofta råd om kosten och livsstilen som är anpassad för din konstitution och eventuella obalanser. Det ingår även en akupunkturbehandling i avgiften.

Akupunkturbehandling av skolios

60 min 800kr (konsultation +akupunkturbehandeling). Skolios innebär att människans ryggrad är krökt åt sidan, krökningen kan vara S-formad eller C-formad. Hos vissa människor är symptomen av skolios ganska stabil men hos vissa kan det förvärras med tiden. Lätt skolios orsakar inte andra symtom, medan svår skolios kan påverka andningen. De flesta fall av skolios är inte smärtsamma. I Vissa fall kan skolios påverka fysisk hälsa, den kan leda till ryggdeformation, axelobalans, bröstdeformitet, bäckenlutning, benlängdsskillnad, dålig hållning och andra onormala former. Den kan också orsaka envis smärta i axlar, rygg och midja. I ännu svårare fall kan symtom som nervskada, nervkompression, sensorisk störning i lemmarna, domningar i underbenen och onormala tarmrörelser uppstå. För att hjälpa patienter med skolios att återhämta sig snabbare ordnar vi akupunkturbehandling i vår klinik. Akupunktur kan motverka dessa symptom för att avvärja allvarligaresymtom i senare skede. Ett ännu bättre resultat kan det nås genom att kombinera akupunkturbehandlingen med skolios-korrigerare. För att undvika skolios helt är det viktigt att vi sitter rak i ryggen när vi jobbar eller studerar, det blir särskilt viktigt för barn och ungdomar eftersom ryggraden håller fortfarande på att utvecklas.

Akupunktur Återbesök 

30-60 min. 800kr När man får behandling med akupunktur krävs det ofta en serie med behandlingar. Här kan du boka tid för återbesök hos oss. I vanliga fall tar det ca 45 min till 60 min med en akupunkturbehandling.

Konsultation Nybesök 

30min. 500kr (konsultation) I Traditionell kinesisk medicin lägger man mycket vikt vid att behålla hälsan och förebyggandet av sjukdomar, man behöver inte vara sjuk för att besöka oss. Du kan boka in en konsultation om du vill få en helhets bedömning om ditt hälsotillstånd och få råd angående kost eller livsstil. 

Återbesök för Örtbehandling

 45-60 min 500kr(Ört Te) för 10 dagar När man använder kinesiska örter så behöver man regelbundna återbesök så att man kan göra förändringar i örtblandningen så dessa kan anpassas till de förändringar som har varit under tiden när du tagit örterna. 

Onlinekonsultation 

30 min. 500kr (konsultation) Återkoppling med onlinekonsultation efter första konsultationen eller för de som har örtbehandlingen. Onlinekonsultation är via SMS eller på Facetime.

Ört-te

30min 500kr (konsultation )+ 500kr(Ört Te) per 10 dagar + postavgift. De som är intresserade kan ringa oss och få det specialgjorda örtteet levererat hem.  Onlinekonsultation är via SMS eller på Facetime.

Onlinekonsultation för örtbehandling 

30min 500kr (konsultation )+ 500kr(Ört Te) per 10 dagar + postavgift Om du vill ha behandling med kinesiska örter, kan du boka in en konsultation för detta. Vi utför en helhets bedömning över ditt hälsotillstånd och identifierar dina obalanser, du får örter som är individuellt anpassade för dig. Onlinekonsultation är via SMS eller på Facetime.